Cappel Financieel Advies biedt de volgende diensten:

Voor expats

Als expat in Nederland heb je een bijzondere fiscale positie. We kunnen samen je financiële situatie bespreken: van het kopen van een huis en je verzekeringen, tot je belastingaangifte en een financieel plan. Ik heb de juiste contacten en kan je adviseren en verder helpen.

Hypotheekadvies

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis of appartement. We bespreken samen wat je nodig hebt en ik neem je zorgen uit handen. Ik heb contacten met alle banken en verzekeraars in Nederland, zodat je zeker weet dat je bij de juiste hypotheekverstrekker en verzekeraar terechtkomt.

Verzekeringsadvies

Het kopen van een huis gaat over veel meer dan het berekenen van de maandelijkse lasten. Je huis en inboedel dienen ook verzekerd te zijn. Wat zijn je kostbare bezittingen en hoe kun je je het beste indekken, mocht je iets overkomen? Ik geef je persoonlijk advies op maat. Je reisverzekering, autoverzekering en andere verzekeringen komen desgewenst ook aan de orde.

Financiële planning

Je hebt een overzicht nodig van je financiële positie. Of je nu een hypotheek nodig hebt, een verzekering of een algehele financiële planning: mijn doel is een oplossing aan te dragen die geheel bij je past.

Pensioenadvies

Ik kijk goed naar wie bij mij aan tafel zit: wat heb je nodig, wat kun je reserveren en wat heb je te besteden als je met pensioen gaat? En wat krijgt je partner, mocht je komen te overlijden? Ik maak de antwoorden op deze vragen duidelijk en inzichtelijk. Uiteraard houd ik rekening met je inkomen, vermogen, verplichtingen en toekomstverwachtingen.

Belastingadvies

Ik verzorg belastingaangiftes voor particulieren en zelfstandigen tegen een van tevoren afgesproken, vast tarief.

Meer informatie nodig over bovenstaande diensten? Neem hier contact met mij op.